Lovasoktatás

A lovasoktatás szakedző felügyeletével zajlik, mely az életkori sajátosságokat és a lovasok tudását figyelembe véve futószáron, osztálylovaglás és egyéni foglalkozás keretében történhet, bármely korosztályban, gyerekeknek és kezdő felnőtteknek egyaránt, póni és nagy oktató lovakon, egész éven át.

Bejelentkezés előzetes időpont egyeztetés alapján  a 06-20-216-0217 – es telefonszámon Ardelean Jánosnál lehetséges.

Lehetőséget biztosítunk mentális zavarokkal, tanulási problémákkal küzdő gyermekeknek is a lovagoltatás eszközeivel a szabadidő hasznos és egyben gyógyító eltöltésére. A lovak olyan közeget teremtenek, amelyben megtanulhatják a gyerekek a gondoskodást, a felelősségvállalást, és belekóstolhatnak a természet harmóniájába, miközben fejlődnek a képességeik is.

Kiskorú gyermek csak szülői hozzájárulással ülhet lóra. Mindenki saját felelősségére lovagol, a lovarda nem vállal felelősséget az esetleges sérülésekért. Lovardánk dolgozói maximálisan törekednek arra, hogy a balesetveszélyt a lehető legkisebbre csökkentsék.

Árak:

A lovagoltatás díja: 2000 Ft/ óra

A napi edzések mellett csapatösszetartás céljából szombat délelőttönként egyéb szabadidős foglalkozásokkal tarkított „lovas szakkört” tartunk, melynek díja 1000 Ft/alkalom.

<SAMSUNG DIGITAL CAMERA>